Кафе "Хвилинка"

Хвилинка - фото
вулиця Антоненка-Давидовича, 15
(На території автостанції)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 20:00Без перерви
Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Шукаєте заклад, де їжа вам смакувати як вдома, а може й краще? Не вірите, що високоякісні та апетитні страви професійні кухарі приготують для вас за лічені хвилини? Навідайтеся до кафе «Хвилинка» і оцініть усі переваги закладу, в якому можна швидко та смачно перекусити.

Тут поєдналися кращі традиції української та італійської кухонь, щоб кожен охочий міг обрати для себе страву до душі. Закортіло піци? Повірте, ви будете приємно здивовані бездоганним смаком справжньої італійської піци на дровах, яку вам подадуть у кафе «Хвилинка». Різноманіття видів і начинок, оригінальна рецептура і, звісно, професіоналізм персоналу дозволяють готувати справді ідеальну піцу, що не залишить байдужими найвибагливіших гурманів. Хочете борщу «як у мами»? Перші та другі страви, гарніри та безліч інших ситних, корисних і петитних наїдків домашньої української кухні чекають на вас у нашому закладі. Адже, ми пропонуємо вам концепцію здорового, недорогого громадського харчування з використанням натуральних продуктів.

Заходьте в гості та скуштуйте:

  • італійську піцу на дровах:
  • м’ясні страви й гарніри;
  • слати, перші та другі страви;
  • десерти, алкогольні й безалкогольні напої.

Навідайтеся до нас дорогою на роботу чи повертаючись додому, заходьте з друзями або родиною, посмакуйте у нас сніданком, обідом чи вечерею… Якою б не була пора доби чи мета вашого візиту, незалежно від того, чи прийдете ви одні або ж великою компанією, ми смачно нагодуємо вас. Адже, кафе «Хвилинка» — це відмінна якість за доступною ціною... Це кафе, яке щодня радує своїх гостей демократичними цінами й великим асортиментом продукції власного приготування. Це місце з особливою атмосферою, смачною їжею та привітним, компетентним персоналом. Це територія вашої кулінарної насолоди і якісного відпочинку за прийнятною ціною…

Відгуки