Перукарня "Наталя"

Наталя - фото
вулиця Січових Стрільців, 45
(На вокзалі)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Для того, щоб виглядати неперевершено, не потрібно надзвичайних зусиль та старань — всього лише ваше бажання, а про решту подбають талановиті та вправні професіонали нашої перукарні «Наталя»!

Висококваліфіковані майстри-перукарі надають професійні послуги та високоякісний сервіс для відвідувачів. Наш салон — це місце, де жінка зможе відпочити від повсякденних клопотів, відновити життєві сили та зарядитися чудовим настроєм. Майстри нашої перукарні мають великий досвід роботи та працюють старанно та відповідально. Ми постійно вдосконалюємо свої уміння та навичка, адже хочемо надавати справді якісні послуги. А ще ви оціните помірні ціни на послуги.

У приміщенні обслуговується тільки одна людина, відповідно, немає скупчення людей, що особливо актуально у час пандемії, всі інструменти та поверхні ретельно дезінфікуються. 

Пропонуємо послуги:

  • чоловічі, жіночі та дитячі стрижки;
  • зачіски;
  • фарбування волосся.

Ми гарантуємо ввічливе та привітне обслуговування, а також неймовірні перевтілення та прекрасний настрій. Ми із задоволенням допомагаємо жінкам полюбити себе та турбуємося про наших клієнток.

Перукарня розташована на вокзалі.

Відгуки