Колиба "У вуйка Василя"

У вуйка Василя - фото
с. Шепарівці вул. Шевченка, 4а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 22:00Без перерви

Інформація


Весь дух карпатського краю ви зможете відчути в колибі «У вуйка Василя». Адже це не просто ресторан, це тематичний готельно-ресторанний комплекс, в якому гості відчувають не просто комфорт, а й причетність того, що відбувається, занурюються у атмосферу традиційної української культури із споконвічними гуцульськими традиціями.

Інтер’єр ресторану витриманий у національному гуцульському стилі із старовинними елементи побуту українського народу.

До послуг гостей зал в українському стилі на 80 осіб, бенкетний зал на 40 осіб, зал для проведення весіль на 400 осіб та великий танцювальний зал.

Наші гості можуть добре відпочити у по-домашньому затишному готелі «У вуйка Василя». У тихому місці серед лісу розташований готель на 40 осіб. Ми пропонуємо комфортні номери-люкс, три- та чотиримісні номери.

Колиба «У вуйка Василя» спеціалізується на традиційній гуцульській кухні. Ресторан гарантує різноманітність смаків і ароматів, а також чудове обслуговування під час банкетів та інших свят. Смакуючи гуцульські страви, навіть найвибагливіші гурмани мають прекрасну можливість переконатися, що гуцульська кухня надзвичайно багата та розмаїтна.

Після відвідин колиби «У вуйка Василя» ви переконаєтеся, що традиції мають смак.

Відгуки