Caffe del' Alex

Caffe del' Alex - фото
вулиця Бандери, 59, офіс 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 22:00Без перерви
Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Кафе «Caffe del' Alex» нещодавно гостинно відчинило свої двері для відвідувачів. Саме від цього моменту розпочинається історія нашої турботи про усіх поціновувачів справжньої домашньої української кухні.

Меню нашого кафе вражає своїм різноманіттям. Ми пропонуємо традиційні українські страви, дешеві комплексні обіди, а також найкращі кулінарні шедеври. Сучасний та творчий підхід до оформлення інтер’єру закладу допоміг нам створити атмосферу домашнього затишку та тепла для наших відвідувачів.

Крім смачних страв української кухні тепер у нас є смачнезна піца на дровах. Ніжна та апетитна, гаряча піца, що тане на кінчику язика дозволить вам відчути атмосферу Італії, а наш піцейола потурбується про її витончений смак. Посмакувати можна як у нас в закладі, так і замовити доставку.

Кафе «Caffe del' Alex» — це приємне та затишне місце для проведення бізнес-ланчів, бенкетів, корпоративних та дитячих свят, різноманітних презентацій у колі близьких друзів, сім'ї чи бізнес-партнерів.

У закладі «Caffe del' Alex» ми цінуємо наших відвідувачів та застосовуємо лише індивідуальний підхід до кожного клієнта, щоб ви почували себе, як вдома.

Відгуки