Салон "Ар Деко"

Ар Деко - фото
вулиця Валова, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 17:00Без перерви
Сб09:30 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Дизайн вікон — це, по суті, творчість, тому правил тут бути не може. Але все ж є основні рекомендації, завдяки яким ваша квартира стане затишною та красивою. Перш ніж вибирати штори і карнизи для кімнат у своїй квартирі або в офісі, треба чітко усвідомити для себе, чого ви чекаєте від оформлення вікон. Декор вікна може бути різноманітним сьогодні. Ви можете прикрасити штори аксесуарами (кистями або стеклярусом), можете замовити до них елегантний ламбрекен, або текстильний декор (подушки, скатертини, покривала).

Навіть якщо ви не вважаєте, що вікна — це основний елемент у вашому інтер'єрі, все одно, погодьтеся, що ніщо так не змінює інтер'єр, як декор вікон.

Традиційне оформлення вікон — штори або портьєри. Такий варіант підійде і в класичний інтер'єр, і в сучасний, головне — правильно підібрати фактуру матеріалу, з якого вони будуть зроблені. Тим паче, що ми пропонуємо справді широкий асортимент продукції від провідних виробнків: різноманіття кольорів, форм, розмірів та матеріалів.

Окрема тема в оформленні вікон — це карнизи, на яких штори будуть висіти. Іноді карниз сам по собі є витвором мистецтва: чого тільки не придумали сучасні дизайнери — і прозорі карнизи, і дерев'яні всіляких форм, і металеві. При виборі декору для вікон не відмовляйте собі в задоволенні — виберіть оригінальний карниз у нашому магазині.

І головне, що все необхідне для оформлення вікон ви можете придбати у нас і за допомогою професійної консультації та порад. Адже у нас працюють справжні майстри, які здатні ще й пошити для вас індивідуальне замовлення відповідно до ваших смаків, потреб та особливостей вашого приміщення. І все це за лояльними цінами.

Пропонуємо:

  • ТЮЛЬ,ШТОР: класичних, римських, французьких, японських;
  • Широкий спектр послуг по текстилю: подушки, скатертини, покривала;
  • ШНУРИ кутаси, бахрому;
  • РОЛЕТИ, КАРНИЗИ;
  • ДЕКОР ДЛЯ ДОМУ: дизайн, пошиття, монтаж.
     

Відгуки