Магазин "Насіння"

Насіння - фото
площа Ринок, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Магазин «Насіння» спеціалізується на забезпеченні потреб користувачів у якісному насінні та засобах захисту. Пропонуємо широкий асортимент якісного товару вітчизняної та закордонної селекції як традиційних сортів, так і нових гібридів.

Протягом тривалого часу наші спеціалісти співпрацюють з провідними насіннєвими компаніями, обираючи кращі взірці. Перед виходом на ринок вся продукція проходить процес перевірки та сертифікації якості насіння. Ми гарантуємо високу якість кожного товару, придбаного в нашому магазині. Наші фахівці нададуть докладні інструкції та консультації щодо використання товару.

Пропонуємо придбати:

  • насіння овочів та квітів різних сортів та культур;
  • засоби захисту рослин від шкідників;
  • добрива;
  • садово-городній інвентар.

Також, у нас ви найдете грандіозний вибір першокласної газонної трави, яка стане гідною окрасою вашого подвір’я, служитиме добротним покриттям для спортивного поля, чи, навіть, «радуватиме» око на підвіконні у вашому офісі або виконуватиме інші, покладені на неї функції. Реалізуємо насіння газонної трави різних видів від провідних виробників.

Насіннєва продукція пропонується в фасуванні різної ваги. Ви можете обрати необхідну саме вам кількість. Наші товари, окрім магазину в м. Коломия, можна придбати ще в двох магазинах — в м. Івано-Франківську та в смт Обертин.

Відгуки