Магазин "Карпат-Меблі"

Карпат-Меблі - фото
вулиця Довженка, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:0013:00 - 14:00
НдВихідний

Інформація

 Меблі на замовлення : виїзд дизайнера ,проведення замірів, складання проекту ,заключення угоди.


«КАРПАТ МЕБЛІ» - пропонує  широкий асортимент: стінки, кухні, шафи-купе, гардеробні, дитячі, офісні та готельні меблі та  ін. Це правильний вибір, на користь надійності, довговічності, функціональності та оригінального дизайну.

Переваги продукції :

  • бездоганна якість, гарантована виробником;
  • великий вибір сучасних матеріалів і комплектуючих високого класу;
  • унікальний дизайн усієї корпусної мебелі, розроблений з урахуванням ваших побажань і з використанням кращих технологій;
  • швидкість виготовлення, ви отримаєте шафу-купе до 5 днів,  кухню до 14 днів;
  • всі меблеві комплектуючі та матеріали розраховані на багаторічну експлуатацію;
  • ми можемо запропонувати інші елементи меблів з тих самих матеріалів, що і шафи-купе, кухні, гардероби, дитячі - це стане відмінним рішенням комплексного оформлення інтер'єру в будь-якому стилі і будь-якої колірної гами.

 
Виконуємо проекти  всіх видів складності та допомагаємо втілювати найсміливіші та нестандартні замовлення в будь-якому стилі та широкій кольоровій гаммі - виїзд дизайнера безкоштовний.

При замовленні ми складаєм договір в двох примірниках де вказуеться назва виробу ,матеріал ,ціна виробу та сума авансу. Вартість виробу Ви регулюєте самі :розмірами ,матеріалами,фурнітурою.

В магазині Карпат-Меблі діє гнучка система знижок.
 
Ми організуємо простір навколо Вас , добавимо функціональності,дизайнерських елементів та беззаперечної якості-Ви залишитесь задоволені індивідуальністю виробу.

Відгуки