Майстерня з виготовлення ключів

Майстерня з виготовлення ключів - фото
вулиця Мазепи, 50
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Арт-студія «VZORY» спеціалізується на виготовленні різноманітних ключів та вітражів, а також виконує чимало інших робіт та надає послуги, які будуть корисними багатьом.

Напевно, хоч раз, але ви стикалися із потребою виготовлення дубліката ключа. Інколи важко дістатися до власної оселі чи офісу, гаража чи дачі, потрібно чекати когось з ключем — запасний ключ гарантує нам зручний та безперешкодний доступ до дому чи місця праці. Саме тому послуга виготовлення ключів є доволі популярною. Головне, щоб якість копії відповідала високим стандартам.

У своїй роботі арт-студія «VZORY» керується принципами надійності та відповідальності за кінцевий результат. Студія обладнана необхідними інструментами та якісними матеріалами, що гарантує точність та якість нашої роботи.

Виготовляємо:

  • ключі до автомобілів та мотоциклів (до вітчизняних та імпортних транспортних засобів, з чіпом та без нього;
  • квартирні ключі англійського, фінського, лазерного типу;
  • ключі до колодок, ролетів, гаражів, сейфів;
  • ключі по замку під час втрати оригіналу.

А також, гостримо ножі, ножиці, манікюрний та перукарський інструмент, столярний та садовий інструмент. Виконуємо гравірування та виготовляємо вітражі.

Рівень та якість нашої роботи вас приємно здивують, оскільки ми орієнтуємося на світові стандарти та взірці, вимоги сучасного світу та вибагливі смаки наших клієнтів.

Відгуки