Цукерня "Імпреза"

Імпреза - фото
вулиця Театральна, 40/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Запрошуємо вас провести свій відпочинок за філіжанкою кави "Lavazza" та посмакувати справжні солодощі фірмової випічки наших кулінарів . В Коломиї розпочала свою діяльність «Цукерня IMPREZZA» пропонуючи своїм відвідувачам витончений аромат кави та ніжний смак солодощів . Солодке слово “цукерня” означає набагато більше, аніж просто “кондитерська”. Для австрійців, поляків та західних українців цукерня відображає спосіб культурного відпочинку. Тут тісно переплітаються аристократичні манери та розмови на вільну тематику. 

Цукерня самодостатня у своїй кулінарній довершеності. Ретельно скомпоноване меню містить найапетитніші десерти та напої. Вони органічним дуетом задовольнять душу найвибагливішого гурмана. Марія Романюк запропонувала відвідувачам солодощі за власними рецептами. Особливу увагу слід звернути на струдель… Скуштувавши його, переносишся відразу прямісінько у Відень, адже саме туди пані Марія спеціально їздила, щоб навчитися пекти завиванець. Господиня дбайливо випікає солодощі для своїх гостей в цукерні та пропонує лише найкраще. Куріння в закладі заборонено, бо ніжні десерти аж ніяк не поєднуються із запахом тютюну. 

Завітавши в цукерню “Імпреза”, відразу відчуваєш особливу атмосферу… Класичний австрійський стиль витриманий за всіма канонами. Вражає глибина добре продуманих деталей інтер’єру. Шпалери в полосу, антикварні меблі, білий посуд, старі фотокартки на стінах – абсолютно все підібрано з великим смаком, відчуттям стилю та створює неповторне відчуття подорожі в минуле, в коломийську кондитерську початку минулого століття.

“Імпреза” – це слово має французьке коріння та означає зустріч, вечірку, свято… Цукерня відразу стала улюбленим місцем для багатьох жінок, де за філіжанкою ароматної кави можна поспілкуватись про своє, про жіноче… і дозволити собі маленький солодкий гріх… Романтичний настрій закладу кличе закоханих за маленькі столики, які дають можливість усамітнитися. Поважна коломийська інтелігенція також гостює в цукерні. Смакуючи всі принади аури закладу, обговорюють поважні добродії нагальні проблеми та згадують минуле. Саме тут зі смаком десертів пригадуються такі дорогі серцю солодкі спогади з дитинства.

Відгуки