Розважальний комплекс "Троя"

Троя - фото
вулиця Хмельницького, 8

Інформація

Легендарна Троя чекає на вас!

Ми зібрали кращі традиції гостинності та привітності, яскравого відпочинку та смачної кухні, приправили це неймовірними емоціями та чудовими враженнями і втілили все у сучасному, респектабельному та стильному розважальному комплексі «Троя».

Ми прекрасно розуміємо, що уявлення про довершений відпочинок у різних людей можуть кардинально відрізнятися, а тому ідеально поєднали на одній великій території «Трої» чудові та різноманітні варіанти якісного дозвілля.

Зараз у закладі відкрито сучасний банкетний зал.

Розважальний комплекс «Троя» — це:

  • вишуканий ресторан, де можна комфортно, смачно повечеряти, зустрітися з друзями, насолодитися вишуканим спілкуванням та добірними напоями, відсвяткувати урочисту подію (до 80 чоловік);
  • караоке для веселого дозвілля та емоційного відпочинку;
  • лаунж-бар, де вам подадуть особливі, авторські коктейлі, де порадять цікаві поєднання смаків та подарують моменти насолоди якісною музикою;
  • клуб для веселих розваг.

Бенкетний зал «Троя» — ідеальне місце для вашого весілля. Ми надаємо можливості зручно розмістити та розважити до 300 гостей вашого свята. Подбаємо про стиль заходу, відмінне обслуговування, смачну кухню та про те, щоб у день вашого свята у вас залишилися виключно приємні та незабутні емоції. А також, надаємо послуги організаторів свят та урочистих подій. Наші фахівці, зокрема, готові подбати про важливі аспекти вашого весілля.

Безумовно, Розважальний комплекс «Троя» — ідеальний відпочинок для душі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений РК «ТРОЯ» м. Коломия (@troya_rc)

Відгуки