Стоматологічний кабінет "ВіТар"

ВіТар - фото
вулиця Богуна, 42, офіс 66
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Гарна посмішка зараз не просто забаганка, а необхідність, яка гарантуватиме вам міцне здоров’я, успіх в особистому житті та можливість кар’єрного росту. Саме посмішка є візитівкою будь-якої людини і важливо, щоб вона була якісно та правильно «оформлена».

Наші переваги:

Ми підібрали для вас команду кваліфікованих спеціалістів, які освоїли новітні технології та методи лікування різноманітних стоматологічних проблем та захворювань.

Проведемо діагностику та визначимо всі проблеми, знайдемо кращі рішення, відповідно до особливостей вашого здоров’я та випадку, та проконсультуємо вас — ви завжди будете знати про всі етапи лікування, адже ми обираємо тільки чесність з клієнтами та впевнені, що кожен повинен бути детально проінформований про стан свого здоров’я.

Дбаємо про високу якість та надійність наданих послу, тому обрали тільки новітнє устаткування та високоякісні матеріали та препарати для проведення процедур — продукція тільки перевірених та ліцензованих виробників, які надають відповідні сертифікати якості на свої товари.

Ми знаємо, що потрібно, щоб всі маніпуляцію проходили для вас безболісно та без неприємних відчуттів — все робимо акуратно, безпечно та якісно.

Ми дбаємо про кожного свого клієнта та свою репутацію,тому пропонуємо тільки лояльні та обґрунтовані ціни без перевищень.

Широкий спектр стоматологічних послуг:

  • терапевтична стоматологія;
  • ортопедична стоматологія;
  • ортодонтична стоматологія;
  • ендодонтична стоматологія;
  • хірургічна стоматологія
  • дитяча стоматологія.


 

Відгуки