Colormarket-Барва

Colormarket-Барва - фото
вулиця Пекарська, 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

 

COLORMARKET - це наш шлях.  

Це шлях до чудового. Шлях для тих, хто дійсно розуміє цінність кольорів життя.

 

      Команда Colormarket намагається допомогти своїм партнерам створити якісний продукт. Ми прагнемо щоб результат нашої праці допоміг як виробникам, так і майбутньому користувачу довго отримувати естетичну та матеріальну насолоду. Наші спеціалісти  стараються задовільнити будь-який, навіть найскладніший запит споживача.

  В асортименті магазину COLORMARKET представлено низку провідних виробників:

  •      Широка товарна пропозиція італійського виробника лакофарбових матеріалів Sayerlack дозволяє вирішити питання забарвлення, захисту та реставрації поверхонь з деревини, шпону і МДФ.
  •      Італійська компаніяBormaWachs в асортименті якої є професійні матеріали для реставрації і відновлення лакофарбових поверхонь з деревини. А також матеріали для воскування  і обробки маслами різних дерев’яних поверхонь, та матеріали для догляду за меблями і паркетом. Лінійка продукції включає в себе воскові олівці, фломастери, лаки, воски, масла, шпаклівки на водній, нітро- і поліуретановій основі, матеріали спеціального призначення для внутрішніх та зовнішніх робіт.
  •      Швейцарська компаніяSiaAbrasives - виробник сучасних абразивних матеріалів і систем шліфування. Фірма надає комплексні рішення по абразивній обробці будь-яких типів поверхні з дереву, металу, пластику…
  •      CAP Arreghiniвиробник високоякісних екологічно безпечних фасадних та інтер’єрних фарб, антисептичних пропиток, грунтівок. В асортимент входить широкий спектр матеріалів для:

-  обробки та захисту дерев’яних, металевих, бетонних поверхонь та стін (для внутрішніх та зовнішніх робіт);

-  вогнестійкі матеріали;

-  декоративні продукти;

-  матеріали для реставрації будівель, пам’ятників архітектури.

  •      TM ChemieArmor є білоруським виробником прогресивних лакофарбових матеріалів для промислового фарбування поверхонь з металу і пластика за сучасними європейськими технологіями.

 

 Для постійних клієнтів діють накопичувальні знижки.

 

Разом з Вами ми створюємо те, що розмальовує наш світ в усі кольори веселки, робить його кращим та цікавішим!

 

Відгуки