Кафе "Fresh"

Fresh - фото
проспект Грушевського, 8а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 23:00Без перерви
Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Кафе «Fresh» — це сучасний та стильний заклад зі смачною оригінальною кухнею, що розташований в центрі міста поряд з його серцем — міською Ратушею.

Завдяки колоритному інтер'єру витриманому в пастельних тонах і безмежної глибини відтінків блакитного, кафе створює атмосферу спокою й дає можливість втекти від метушні та галасливого міста. Тут поєднуються затишок і комфорт із великою гостинністю та якісною кухнею.

Ми радо вас зустрінемо та запропонуємо вишукане оновлене меню з неймовірними поєднаннями, в перелік якого входять понад 100 найменувань різноманітних трендових страв європейської кухні.

Для справжніх гурманів особливе задоволення принесе наше гриль-меню, смак страв якого здатні перенести думками на пікнік на природі, на шашлик з друзями або барбекю на дачі. Просякнуті ароматом грилю та цілющими спеціями і травами, ці страви не тільки смачні, а й зберігають також максимуму поживних речовин та підкреслюють смакові якості їжі.

Також, у кафе «Fresh» можна скуштувати справжню італійську піцу, виготовлену за традиційними рецептами, ситні пасти та гарячі сковорідки, делікатні салати, солодкі десерти та багато інших фірмових страв від нашого шеф-кухаря. Для приготування цих смачних страв наші кухарі використовують тільки свіжі та якісні продукти, нове кухонне обладнання та надійне приладдя.

З понеділка по п'ятницю пропонуємо різноманітні бізнес-ланчі. Меню розроблене так, що страви протягом тижня не повторюються.

Ви можете смакувати улюблені страви з нашого кафе не виходячи з дому. Ми потурбуємось про швидку та безпечну доставку будь-якої позиції з нашого меню по місту (з безкоштовною доставкою) та Коломийському районі. Працюємо без вихідних! А ще нагадуємо про приємну знижку -15% на самовиніс. Для постійних гостей нашого закладу пропонуємо вигідну дисконтну програму та карти на знижки до 10%, що зробить ваше перебування у нас ще приємнішим та вигіднішим. Скористатися карткою можна тільки при відвідуванні кафе.

Демократичні ціни на меню, затишна атмосфера та великий вибір смачних страв — все це підходить для ділових зустрічей, сімейних свят, романтичних побачень і душевних компаній. 

Відгуки