Магазин "Лаки-фарби"

Лаки-фарби - фото
вулиця Мазепи, 136
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Плануючи ремонт, чималу увагу ми приділяємо підбору матеріалів. Адже оновлення інтер’єру виконуємо на тривалий термін, вкладаємо кошти, тому прагнемо, щоб оселя якомога довше мала гарний та стильний вигляд, відповідала нашим уявленням про красу й гармонію.

Обираючи варіанти для декору стін чи інших поверхонь, варто звертати увагу не тільки на відтінки й структуру покриття, а й на якість. Неякісна фарба швидко втрачає свої властивості, естетичні та функціональні властивості.

Магазин «Лаки-фарби» спеціалізується на продажі якісної лакофарбової продукції від провідних європейських виробників, малярних інструментів та пропонує послугу встановлення натяжних стель, які стали зараз особливо актуальними, адже не тільки мають привабливий вигляд, але й легкі в догляді та користування.

Натяжні стелі, які ми можемо вам запропонувати, мають безліч переваг:

  • тільки якісна та сертифікована сировина від провідних виробників;
  • вигідна цінова політика та умови співпраці;
  • широкий асортимент кольорів, текстур та фірм виробників;
  • ми знаємо майже все про натяжні стелі, тож зможемо вас грамотно проконсультувати;
  • виконуємо роботи швидко, якісно та надійно;
  • обираємо тільки індивідуальний підхід до клієнта та приділяємо максимум уваги кожному замовленню.

Ми допоможемо вам підібрати необхідні матеріали, підрахуємо їхню кількість, надамо рекомендації щодо подальшого застосування, оскільки кожен тип фарби чи лаку має свою сферу застосування, особливості та експлуатаційні характеристики.

Пропонуємо широкий перелік послуг щодо оформлення приміщення натяжними стелями — продаж, монтаж, демонтаж та поточне обслуговування.

Асортимент магазину «Лаки-фарби» включає продукцію відмінної якості від кращих виробників, що гарантує простоту у застосуванні, довговічність та доступні ціни.

Відгуки