UPD post

UPD post - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Сьогодні замовлення товарів у інтернет-магазинах є досить популярним. Ви маєте можливість швидко знайти та отримати сотні тисяч товарів за вигідними цінами, які неможливо знайти у вашому місті.

«UPD Post» пропонує послуги доставки товарів з інтернет-магазинів Європи та особистих посилок.

З 2017 року ми допомагаємо нашим клієнтам легко та швидко отримувати товари з Польщі та інших країн ЄС в Україну. Наш великий досвід роботи у даній сфері та власна логістична структура в Європі (наші представництва знаходяться в Ірландії, Великій Британії, Іспанії, Польщі), забезпечує доставку надзвичайно ефективно та оптимальним способом. Наша мета — зробити доставку та онлайн-покупки без кордонів і бар'єрів.

«UPD Post» здійснює:

  • Доставку нових товарів за зниженими тарифами;
  • Вигідні пропозиції для перевізників, які займаються посилками;
  • Індивідуальну систему ціноутворення для комерційних клієнтів;
  • Доставку товарів на SAD, повернення VAT.

Наші клієнти отримують детальну консультацію щодо транспортування посилок. Також здійснюємо оформлення необхідної документації для транспортування та успішного проходження митного контролю, вирішення непередбачених ситуацій.

Якщо вам необхідно терміново отримати посилку, ми пропонуємо Express послугу — швидку доставку документів, посилок та різних вантажів.

Зв'язатися з нами у Європі можна за телефоном +48791839445 (Viber, Telegram).

«UPD post» не перевозить:

  • Небезпечні матеріали ADR (контейнери DPLL, бочки, каністри, відра);
  • Автозапчастини (двигуни, акумулятори тощо);
  • Інші заборонені товари (зброю, піротехніку, тварин, тютюнові та алкогольні вироби, дорогоцінні камені, предмети мистецтва, посилки, що можуть забруднити або пошкодити решту вантажу, цінні папери).

Відгуки