Студія шугарінгу Уляни Сорочинської

Студія шугарінгу Уляни Сорочинської - фото
проспект Чорновола, 26, офіс 303
(ТЦ "Водолій", 3 поверх)
+38 (095) 666-94-98 (Депіляція)
+38 (063) 363-23-79 (Косметолог)

Інформація

Студія шугарінгу Уляни Сорочинської!

Які послуги надаємо? Назва говорить сама за себе! Найперша та найбільша наша любов — це шугарінг! Друга наша величезна любов — електроепіляція!

У нас є дуже зручна програма для запису онлайн.

Електроепіляція — видалення назавжди.

Американський державний орган «Food and Drug Administration», контролюючий, в тому числі й медицину, дозволяє використовувати позначку «permanent hair removal» (видалення волосся назавжди) виключно для цього методу епіляції, тоді як фото- і лазерна епіляція позиціонуються як «permanent hair reduction» — зменшення кількості волосся (витяг з Вікіпедії).

Я, Уляна, керівник Студії та практикуючий майстер. Почала якісно робити шугарінг ще 6 років тому. Була однією з перших у Коломиї! Відкрила власну школу, звідки випустила понад 100 учениць, 60% з яких є успішними майстрами та власниками подібних студій! У мене працюють кращі випускниці школи!

Майстер Віта — є вмілим шугарістом та скрупульозним бровістом. Закінчила навчання «Майстер бровіст» у чудового вчителя Руслани Федів. Перейняла методику шикарних густих брів!

Майстер Наталія — зробить вашу шкіру гладенькою завдяки цукровій пасті та своїм вмілим рукам. Наталія одна з перших у Коломиї навчилась робити електроепіляцію! Стаж роботи уже понад 1,5 року.

Сертифікований плазмолог, який також працює у нашій студії, виконає процедури омолодження безін'єкційним способом та безопераційну блефаропластику, що не несе ніякого ризику для здоров'я.

Не меншою гордістю спеціалісти є процедура мікроплазмового термолізу, яка чинить сприятливу дію на шкіру, стимулює природну ексфоліацію — відлущування. У результаті ви отримаєте гладку оновлену шкіру, а якщо у вас були запальні елементи, вони швидко пройдуть.

Кому підходить процедура? Для тих, хто бажає зменшити кількість мімічних зморшків, прибрати пігментацію, вирівняти тон і колір шкіри.

Яка дія мікроплазмового термолізу на шкіру?
  • запускається механізм на вироблення власного колагену;
  • відшаровуються рогові лусочки;
  • шкіра швидко відновлюється;
  • м'язи розслабляються;
  • низькоенергетичні імпульси працюють тільки на поверхні епідермісу, а результат схожий на легкий пілінг.

Чому з величезного списку студій та салонів ви маєте вибрати саме наших спеціалістів? Ми постійно вчимося, розвиваємось, знаємо нові технології та спеціальні фішки в шугарінгу та електроепіляції! Ми не будемо вас обслуговувати «дідівськими» методами! Ви можете бути впевненими у кожному русі, кроці наших майстрів!

Відгуки