Студія нігтьової естетики

Студія нігтьової естетики - фото
вулиця Гетьманська, 14Б
+38 (097) 083-63-11 (Курси манікюру)
+38 (098) 498-34-61 (Товари для манікюру)

Інформація

Щоб отримати якісний результат, потрібно докласти чимало старань, а ще важливі бажання і багаж знань та вмінь. У сфері манікюру це дуже важливо.

Якщо ви хочете стати вправним, професійним майстром, що створює шедеври, запрошуємо навчатися у досвідченого фахівця. До ваших послуг — manicure courses Oksana Zhupnyk. Талановита, висококваліфікована майстриня готова поділитися тонкощами професійної майстерності і навчити вас важливих моментів цього цікавого фаху. На цих курсах ви отримаєте не лише базові знання, а й отримаєте навички створення вишуканого, оригінального дизайну нігтів.

Курси:

  • Базовий курс «Класичний манікюр».
  • Арочне моделювання нігтів.
  • Апаратний манікюр + комбінований манікюр.
  • Акварель.
  • Нарощування нігтів.

На заняттях ви опануєте теоретичну частину: вивчите будову нігтьової пластини, захворювання нігтів, техніку манікюру, дезінфекцію та стерилізацію. А також, на практиці навчитеся безпечно знімати штучний матеріал, відпрацюєте техніки манікюру, засвоїте, як правильно вирівнювати нігтьову пластину, покривати нігті гель лаком та робити базовий дизайн.

Окрім того, ви зможете вигідно придбати професійні матеріали для роботи. Пропонуються дуже помірні ціни на матеріали для нігтів від «Nailapex.ua», «ActuelleNails», «You Posh», «Blad».

Навчайтеся у професіоналів!

Відгуки