Пам’ятники

Пам’ятники - фото
проспект Грушевського, 57/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Пам'ятник — це вираження вдячності та скорботи до покійного, матеріалізована пам'ять живих сердець про людину, яку вони колись любили, адже саме пам'ятник з природного каменю допомагає сповна втілити ці спогади.

Виготовлення пам'ятників — процес творчий, що вимагає від майстра фантазії та художніх здібностей, наявності необхідного обладнання та виробничих площ, досвіду, спеціальних умінь і навичок. Все це є у фахівців нашої компанії.

Для виготовлення пам'ятників ми використовуємо натуральний камінь, перш за все, граніт і мармур. Шляхетний, величний та міцний натуральний камінь відрізняється неперевершеною довговічністю, стійкістю до кліматичних і фізичних дій, виглядає красиво, аристократично.

Наші фахівці з готовністю та в обумовлені терміни виконають замовлення на розробку, виготовлення та установку елітного пам'ятника або меморіального комплексу. Після обговорення різноманітних деталей та створення ескізу, ми спроєктуємо та виготовимо гранітний пам'ятник чорного, сірого або червоного відтінку з бронзовими або гранітними вставками або інше.

Запорукою якості наших виробів є багаторічний досвід співпраці з постачальниками сировини, тож ви можете бути впевнені у відмінній надійності та довговічності.

Виготовлення та продаж:

  • пам'ятників з граніту і мармурової крихти;
  • виробів з граніту і мармурової крихти;
  • сходів;
  • камінів;
  • підвіконня.

Відгуки