LEV CHOPENKO art studio

LEV CHOPENKO art studio - фото
вулиця Валова, 47
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


Одним з найдавніших оздоблювальних матеріалів є скляна мозаїка з якої створювали неймовірні та казкові вітражі. У стародавні часи цей матеріал могли дозволити собі тільки найзаможніші представники суспільства, вони прикрашали мальовничими панно зі шматочків кольорового скла свої палаци, храми, фонтани.

Зараз же скляна мозаїка має широку сферу застосування: це стіни і підлоги в будь-яких закритих приміщеннях: від кухонь до басейнів і ванних кімнат, а також поверхні меблів, каміни, фасади будівель, елементи декору оселі. Багатство колірної палітри представляє широкі можливості для створення декоративних панно, візерунків і орнаментів. Це дозволяє додати приміщенню особливого вигляду, стилю, вишуканості та елегантності. 

І саме LEV CHOPENKO art studio - це команда художників спеціалістів, які працюють декількох напрямках:

  • Вітражі
  • Мозаїка
  • Ліпнина

І нам вдається робити свою роботу на відмінно, про це свідчать десятки задоволених клієнтів, які вже скористались нашими послугами. Адже ми практикуємо тільки індивідуальний підхід до кожного замовлення: пропонуємо можливі варіанти, вивчаємо побажання клієнта та особливості приміщень. Дуже важливо, щоб створені вітражі, мозаїка та ліпнина відмінно гармоніювали з усім дизайном приміщення.

В роботі ми використовуємо тільки якісні та надійні матеріали. Які гарантуватимуть не тільки стильний та гарний вигляд, але й надійність та довгий термін експлуатації без проблем.

Ми не виконуємо замовлення нашвидкуруч, адже ми творимо красу, на яку потрібно витратити достатньо сили, часу та терпіння. Але нам це вдається легко – ми робимо те, що справді любимо. І не дивно, що результат тішить як клієнтів, так і нас.

Ми обираємо індивідуальність, тому створюємо ексклюзивні вироби, які ви не зустрінете більше ніде. Тож будьте певні в своїй унікальності та неповторності.

Відгуки