Клінінгова компанія "Сфера чистоти"

Сфера чистоти - фото

Інформація

Ви розлили каву на килим і тепер впевнені, що його доведеться викидати чи маскувати пляму? Ваш малюк замурзав шоколадом сидіння в авто? Ви думали, що косметичний ремонт буде більш «чистим» і зараз ви не знаєте, як позбутись сміття та вимити все «до блиску»? Так навіщо ж витрачати сили та час — довірте прибирання професіоналам, які вмить подарують вашим речам чистоту та свіжість.

Тим паче, що наша команда, за роки роботи, змогла досягти високого рівня сервісу — виконуємо замовлення швидко та якісно. А застосовуємо тільки професійні засоби та обладнання, адже саме тоді вдасться позбутись плям різної складності.

Ми знаємо, як потрібно дбати про ваші речі, тому гарантуємо, що вони не втратять своєї привабливості після нашого прибирання.

Ми знаємо, що оселя — це «обличчя» її господаря, а воно повинне бути ідеальним та без забруднень. Тож після нашої роботи ви можете сміливо запрошувати гостей, а якщо й вони трішки «нашкодять» — ми готові все прибрати дуже швидко.

Тим паче, що пропонуємо дуже привабливі ціни. Послуги надаються не залежно від сезону. Проводиться сушка килимів. А також можлива доставка по місту і в районі.

Послуги:

  • хімчистка килимових покриттів;
  • хімчистка м’яких меблів;
  • хімчистка та антибактеріальний захист матраців;;
  • хімчистка салонів авто, автобусів, маршруток;
  • післяремонтне прибирання та інші види клінінгових послуг.

Відгуки