Центр дошкільного навчання "Школярик"

Школярик - фото
бульвар Лесі Українки, 69
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Центр дошкільного навчання «Школярик» пропонує чудові можливості повноцінного розвитку та навчання для вашої дитини. Наші досвідчені педагоги зроблять процес навчання цікавим, пізнавальним, корисним та веселим. 

Ми працюємо на основі передових методик та навчальних розробок, що враховують досвід європейської освіти, психологічні та вікові особливості дітей, індивідуальні потреби учня. Наш  підхід поєднує спілкування та ігри з дитиною з процесом навчання. Це дозволяє м'яко заохотити дитину пізнавати нове, вчитися й досліджувати світ довкола.

Центр дошкільного навчання «Школярик» забезпечений відповідними можливостями для освітньої діяльності:просторі дитячі класи, ігрові зони. У центрі діти не лише готуються до подальшого навчання у школі, а й успішно вивчають англійську мову.

 

Центр дошкільного навчання «Школярик» веде підготовку та навчання дітей віком від 4 до 6 років за такими напрямками:

вивчення англійської мови;
розвиток мовлення;
навчання читання;
уроки математики та логіки;
розвиток дрібної моторики;
прикладне мистецтво;
підготовка до школи.
Групи для навчання формуються із 5-8 дітей. Заняття відбуваються двічі на тиждень. Записуйте своїх діток на навчання у «Школярик» — ми радо долучимо їх до нашого дружного, привітного, веселого та відкритого простору. З нами цікаво!

Відгуки