Фітнес-центр "Proffitness"

Proffitness - фото
вулиця Хмельницького, 1в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Для нас не важливо, чи ви професійний спортсмен чи новачок, обрали фітнес для покращення самопочуття чи фігури, мрієте отримати міцні руки чи пружні сідниці. Ми не переймаємось вашим віком, адже певні, що гарно виглядати ніколи не рано і ніколи не пізно. Ми знаємо одне — ми готові допомогти вам краще себе почувати, зміцнити здоров’я та покращити вашу фігуру, а відповідно вплинути на ваш настрій та самооцінку, звісно, покращивши ці показники.

Команда професіоналів нашого клубу допоможе вам досить швидко перетворити в реальність все те, що раніше вам здавалося недосяжною мрією.

У нашому фітнес-клубі ви відчуєте себе комфортно, забудете про поточні проблеми, але будете завжди пам'ятати про те, що є одна важлива річ, яку не можна відкладати на потім — це ваше здоров'я, а значить, краса і душевна рівновага.

Тренажери останнього покоління, високий рівень обслуговування, функціональне планування, професійна система кондиціонування та вентиляції, а також кваліфікований тренерський склад — все це зробить тренувальний процес приємним і ефективним.

При складанні плану тренувань ми враховуємо особливості вашого фізичного стану, здоров’я, самопочуття та підготовки – сам тому вдається зробити заняття більш ефективними та мінімізувати ризик неприємних відчуттів чи травмувань.

Ми надаємо якісні послуги за демократичними цінами, створюючи комфортні умови для занять фітнесом.

Пропонуємо:

  • заняття в тренажерному залі;
  • заняття з фітнесу;
  • продаж спортивного харчування.

Професійні тренажери, сучасний дизайн приміщень, і теплий прийом зроблять ваше перебування в фітнес-центрі «Proffitness» приємним і корисним.
 

Відгуки