Піцерія "PizzaBIX"

PizzaBIX - фото
вулиця Театральна, 46
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Піцерія «PizzaBix» — це сучасна мережа піцерій, яка вже 10 років на ринку, а в лютому 2021 року відчинила свої двері в місті Коломия.

«PizzaBIX» надає послугу безплатного доставлення піци та інших страв по місту та за його межами.

У меню представлено понад десять різновидів піц із різними начинками. Піца створюється за унікальною рецептурою тіста, що має ніжний і неповторний смак основи, а також її особливістю є пухкі бортики, що вирізняють піцу з-поміж інших закладів. Також в меню доступна позиція «піца зроби сам» — можливість створити піцу за бажанням гостя і серед широкого розмаїття інгредієнтів навіть найвибагливіший гість може знайти свій улюблений смак.

Окрім піци в меню є великий вибір інших страв: сніданки, десерти, салати, картопля по-селянськи, картопля фрі, нагетси, бульйон, смузі, коктейлі, а також неймовірно смачні млинці зі шпинатом та лососем, або солодкий з бананом та шоколадом, що дають змогу повноцінно поїсти та отримати гастрономічне задоволення.

Наша місія — кожного дня наполегливо працювати, щоб подавати кращу піцу в місті й щоб кожен наш гість «відчув щастя на смак!». Ми хочемо дарувати емоції не тільки від їжі, а також ділимося позитивом, створюючи розважальний контент, який ви знайдете на наших сторінках.

Наші соцмережі:

  • Instagram @pizzaBIX;
  • Tik-Tok ***

Чекаємо вас за адресою вул. Театральна, 46 з 8.00-24.00 год. Уу період карантину робочий час може змінюватися.

Оформити замовлення можна:

  • за телефоном: (098) 888-99-55 або (095) 888-99-55;
  • через мобільний додаток Pizza BIX;
  • через дірект в Instagram.

Відгуки