Магазин "Globus"

Globus - фото
вулиця Франка, 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
Нд10:00 - 16:00Без перерви

Інформація

«Globus» пропонує вашій увазі широкий вибір канцтоварів та іграшок для дітей. Ми напряму співпрацюємо з постачальниками, тому ціни нашого магазину приємно тішать клієнтів. Вся продукція відповідає українським та міжнародним стандартам якості та є безпечною для дітей та дорослих. Основною перевагою магазину є його широкий вибір та різноманіття товарів.

Саме тут ви знайдете канцтовари для офісу, школи, університету та садочка. Завітавши до нас, ваші дітки обов’язково знайдуть у нас омріяну іграшку, адже ми завжди слідкуємо за тенденціями й своєчасно оновлюємо асортимент.

Також серед наших послуг є поліграфічні послуги. Ми швидко та якісно роздрукуємо навіть великі обсяги замовлення, відксеримо необхідні матеріали.

Переваги:

  • великий асортимент товарів;
  • різноманіття іграшок для дітей;
  • привітне ставлення;
  • періодичне оновлення асортименту;
  • доступна вартість;
  • досвідчені продавці;
  • кваліфіковані поради.

Деякі найменування товарів: beybleyd, makuru, stikbot, battle cyro cars, 3D ручка, герої в масках, щенячий патруль, барбі, робокар полі, собачка на повідку, hot wheel, монополія, твістер, peppa pig, супер крила, нінзяго, лего(lego), winx, pokemon, кубики алфавітні, 3Д пазли, самокат, скейт, гелікоптер, квадрокоптер, вертоліт на радіо управлінні, kinsmart, welly, дитяча побутова техніка, тісто та пластилін для ліплення, minecraft, машинки на радіо управлінні, пласмасові машинки, інтерактивна мавпочка, металічні конструктори, transformer, настільні ігри, басейн, надувні круги та нарукавники, круги для дітей від 1 місяця та багато іншого.

Також, у нас можна замовити окремі товари. Доставка складає до 3-5 днів.

Запрошуємо завітати та придбати новинки в асортименті іграшок та канцтоварів.

Відгуки