Готель-ресторан "Кузня"

Кузня - фото
с. Матеївці

Інформація

Готель-ресторан «Кузня» — завжди неперевершена художня ковка ваших щирих та яскравих емоцій та безмежного щастя!

Спочатку ми як слід розігріємо клієнтів неймовірним першим враженням, адже з першої секунди наших гостей захоплює у полон чарівна атмосфера затишку, краси та вишуканості, що панує на просторій території закладу та альтанках. А ще більшого жару додамо своїм високоякісним, кваліфікованим та уважним сервісом.

Обираючи ресторан «Кузня», ви отримуєте можливість скуштувати ідеальні страви рідної української кухні або ж замовити нереальну пательню соковитого м’яска чи овочів прямо з мангала. Ми дбаємо про бездоганні смаки, тож використовуємо кращі рецепти, свіженькі інгредієнти та натуральні компоненти. Також маємо чудовий банкетний зал місткістю до 120 осіб.

Розглядаючи варіанти для проведення святкування своєї особливої події, наполегливо радимо зупинити свою увагу саме на банкетному залі «Кузні», в якому комфортно почуватиме себе досить велика кількість гостей (до 120 осіб). Серед наших переваг:

  • на замовлення для вас лунатиме жива музика;
  • ми приготуємо для вас особливі страви та зможемо створити окреме дитяче меню;
  • при замовленні банкету на святкування дня народження ви гарантовано отримаєте знижку 10% на кінцевий рахунок;
  • під час святкування хрестин у нас ви отримуєте не лише 10% гарантованої знижки, а й готельний номер у подарунок.

Готель «Кузня» — це окремий казковий куточок, в якому гостей завжди чекають комфортні номери зі зручними ліжками та необхідною технікою. Тут слідкують за чистотою та зручністю! Приємним бонусом стане окрема зона паркування авто.

І це ще далеко не все! Талановита команда «Кузні» вже понад 15 років займається виготовленням і монтажем металевих виробів «під ключ». Звертайтесь і ми зробимо для вас казку.

Відгуки