Агентство нерухомості "Компас"

Компас - фото
площа Шевченка, 24/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Придбання чи оренда квартир та комерційних приміщень — це не тільки зміни, але й великі переживання та ціла купа нюансів, які вирішити без професійної допомоги просто неможливо. Та й не завжди у нас є час, сили та ресурси для пошуку «ідеального варіанту». І головне в такі моменти знайти «надійне плече», яке підтримає та допоможе – перевірене агентство нерухомості «Компас» Адже саме у нас працюють професіонали, які готові допомогти вам у пошуках і при цьому врахувати всі ваші побажання, можливості, особливості призначення приміщення та, звісно, фінансову платоспроможність.

І все це тому, що ми вже вивчили ринок нерухомості, створили власну велику базу, перевірили всі варіанти та дізнались «підводні камені», які непомітні непрофесіоналам. 

Ми пропонуємо широкий спектр послуг, що стосуються операцій з нерухомим майном: купівля, продаж та довготривала чи подобова оренда житлової та комерційної нерухомості, проведемо експертну оцінку нерухомого майна та земельних ділянок, допоможемо в оформленні кредиту і підготовці документів будь-якої складності в місті Коломия та районі.

Наша агенція продовжує співпрацю із клієнтами і на етапі будівництва та експлуатації об’єктів нерухомості. 

До того ж, з нами ви зможете економити, адже ми пропонуємо розмістити на нашому сайті ваше оголошення щодо продажу чи оренди приміщень абсолютно безкоштовно.

Ми дбаємо про те, щоб усі договори, розрахунки були складено згідно закону, надійно та з гарантією — ви можете бути впевненими у безпеці власного майна.

У нас працюють молоді, креативні та ініціативні люди, які дбають про імідж фірми та те, щоб всі послуги були надані на високому рівні. Ви можете отримати кваліфіковану консультацію та дізнатись все, що стосується оренди чи продажу приміщень.

Ми пропонуємо кращі послуги за кращими цінами. 

Пропонуємо оренду та продаж:

  • квартир;
  • особняків;
  • комерційної нерухомості;
  • землі;

 

Відгуки